Transparent Reference XLR G6 Expand

Transparent Reference XLR G6

Transparent

Ny

På den här nivån händer det en hel del jämfört med Ultra. Svärtan ökar, diskanten blir vackrare och basen… Du anger i den här nivån vilken kringutrustning de skall arbeta ihop med och får en kabel som är anpassad för jobbet! Cert medföljer i kartong och det är fria omkalibreringar!

Nu i Generation 6!

Mer detaljer

108 000 kr

inkl.

På den här nivån händer det en hel del jämfört med Ultra. Svärtan ökar, diskanten blir vackrare och basen… Du anger i den här nivån vilken kringutrustning de skall arbeta ihop med och får en kabel som är anpassad för jobbet! Cert medföljer i kartong.Precis som alla Transparent så skär Reference Balanced högfrekvent slask och ger en lugnare återgivning utan att ta bort diskant. En annan välkänd effekt är att den släpper fram mer av basen på inspelningen.

Kablarna är anpassade individuellt för aktuell längd, dvs de låter och mäter exakt lika oavsett vilken längd du köper. 

Vi vill också påminna om att en signalkabel är (bör vara) olika beroende av om den är till balanserad (XLR) eller obalanserad (RCA) drift. Här får du en signalkabel gjord för balanserad drift och med dubbla filter i filterlådan, vart och ett uppmätt efter din utrustning och matchat mot varandra. (äkta balansering innebär dubbla RCA-kablar, en åt vardera hållet med sitt eget filter)

Typ XLR

Välkommen in på en kaffe

Hificonsult är en av landets största butiker för bättre hifi-utrustning

Jag förstår

Vi använder cookies för inloggning och kundkorg