Furutech e-TP60-E Expand

Furutech e-TP60-E

Furutech

Ny

Bättre en rejäl fördelardosa än en billig strömrenare eller något sägs vara ett billigt åskskydd. De ger som regel bara ljudförsämring. För att inte tala om IKEA:s grenuttag med röd lampa... Ta bort!!

Mer detaljer

4 700 kr

inkl.

e-TP-60E är en av de produkter som funnits med i Furutechs program längst. Den är en stilig och genomtänkt fördelardosa som eliminerar många av de problem som uppkommer hos audio- och videoutrustning på grund av förorenad ström. Problemen kan både komma med den inkommande strömmen, från de olika komponenterna i din anläggning eller annan störande elektronik.

Uttagen (FI-E30) är tillverkade av guldpläterad fosforbrons och helt omagnetiska. Allt för att ge en stabil och långvarig strömöverföring.

Lådan är tillverkad i aluminium och förutom att ge dosan en gediget utseende ger den även ett effektivt skydd mot RFI (Radio Frequency Interference). I botten av lådan sitter det ett lager av Furutech GC-303, vilket är ett material som mycket effektivt absorberar EMI (Electromagnetic Interference) som genereras från de interna kablarna och uttagen.

Kablaget i e-TP-60E består av Furutech µ-14 kabel (14 AWG, drygt 2mm2) för att uppnå en så låg resistans som möjligt.

Alla metalldelar har genomgått Furutechs Alpha-process.

Tillverkare Furutech
Kontakttyp Shuko
Ytmetall Guld
Kön Hona

Välkommen in på en kaffe

Hificonsult är en av landets största butiker för bättre hifi-utrustning

Jag förstår

Vi använder cookies för inloggning och kundkorg